Νέο βίντεο από τον Ζελένσκι

Άλλο ένα βίντεο από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι αλλά και ένα μήνυμα μετά από τη συνομιλία του με τον Γάλλο πρόεδρο.

Δείτε επίσης: Επανεμφάνιση Ζελένσκι με selfie βίντεο – «Είμαστε στο Κίεβο»

Αυτή τη φορά στο νέο βίντεο σελφι ο Ουκρανός πρόεδρος καλεί τους Ουκρανούς να συνεχίζουν την αντίσταση και να μην πιστεύουν τα ψέματα.

“Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα και θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας”, είπε ο Ζελένσκι, σε βίντεο που αναρτήθηκε το πρωί στα σοσιαλ μιντια.

Κάλεσε τους Ουκρανούς να μην πιστεύουν τiς “ψευδείς πληροφορίες” που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες κάλεσε τον στρατό να παραδοθεί.

“Τα όπλα μας είναι η αλήθεια μας. Είναι η γη μας. Τα παιδιά μας. Θα υπερασπιστούμε όλα αυτά. Ζήτω η Ουκρανία”, είπε.

Νέο μήνυμα

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ευρώπη θα στείλει όπλα κι εξοπλισμό έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τις ρωσικές δυνάμεις να εξαπολύουν συντονισμένες επιθέσεις με πυραύλους κρουζ και πλήγματα από το πυροβολικό σε πολλές πόλεις, περιλαμβανομένου και του Κιέβου.

«Μια νέα μέρα άρχισε στο διπλωματικό μέτωπο, με μια συνομιλία με τον @Εμμανουέλ Μακρόν. Όπλα και εξοπλισμοί από τους εταίρους μας είναι καθ΄οδόν προς την Ουκρανία. Ο αντιπολεμικός συνασπισμός λειτουργεί», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Ουκρανίας για τη συνομιλία που είχε με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί